Skip to content

Onderhoudsmonteur elektrotechniek

Fris uitzendbureau is voor een partner op zoek naar een onderhoudsmonteur elektrotechniek in de omgeving van Alkmaar. Voor dit grote maar familiare bedrijf, zoeken wij een monteur technische dienst.

Functie inhoud:

Het oplossen van storingen aan de machines van productielijnen. Het aanbrengen van modificaties aan machines en installaties. Programmeren van PLC besturingen. Je denkt graag mee over verbetering van het productieproces en de veiligheids-en onderhoudsaspecten. Je houd periodieke onderhoudsinspecties. Het begeleiden en controleren van uitgevoerde werkzaamheden door derden.

Graag zien wij:

  • Een MTS opleiding richting elektrotechniek
  • Affiniteit en / of ervaring in de werktuigbouwkunde
  • Werkervaring als elektromonteur of onderhoudsmonteur
  • Bekend met autocad
  • Bereidheid om in 3 ploegendienst te werken

Wat bieden wij?:

Een zeer veelzijdige functie met ontwikkelingsmogelijkheden en perspectief. Goede uitdagende primaire en secundaire doorgroeimogelijkheden.Hopelijk hebben wij je weten te enthousiasmeren, graag komen wij met je in gesprek om deze en andere mogelijkheden bij Fris uitzendbureau te bespreken!Stuur je CV naar: info@frisuitzendbureau.nl of reageer direct via deze site. Uiteraard kan je altijd bellen voor meer informatie: 072-3034761

 

 

 

 

 

Back To Top