Skip to content

Knijperauto chauffeur

Wat ga je doen?

Werk jij graag in de buitenlucht en vind jij het een uitdaging om samen met je collega’s mooie projecten te realiseren op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en groenwerken ?

Als knijperauto chauffeur ben je voornamelijk actief in de GWW sector en vervoer je voor onze klanten materialen zoals; Zand, grond, grind, menggranulaat en bestratingsmaterialen. Je werkt regelmatige tijden (overdag) en zal voornamelijk werkzaam zijn in de regio tussen Alkmaar en Leiden.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever gevestigd in Haarlem, is een middelgroot familiebedrijf met een zeer platte organisatiestructuur, professioneel, betrouwbaar en ambitieus. Het bedrijf is als dienstverlener actief in de grond-, weg- en waterbouw (GWW), infra en cultuurtechniek sectoren, waarbij het zwaartepunt van de organisatie ligt bij machineverhuur en transport.
Wie ben je?
• Rijbewijs C
• Code 95
• VCA (of bereidheid dit te behalen)
• Relevante werkervaring
• Fulltime beschikbaarheid
• Gezonde motivatie en een klantgerichte instelling

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende en afwisselende functie in een betrouwbaar, groeiend bedrijf met een prettige werksfeer. Naast goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied.
Wij van Fris uitzendbureau komen heel graag met je in contact om deze en vele andere mooie uitdagingen met je te bespreken!
Stuur je CV naar: info@frisuitzendbureau.nl of bel met: 072-3034761

Back To Top