Skip to content

Werkt4U doet precies wat haar naam zegt. Wij werken voor u. Wie u ook bent. Wij proberen iedereen aan passend werk te helpen. Ook als u, zoals dat heet, een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Sterker nog: hoewel wij iedereen bemiddelen en niemand weigeren, ligt daar ons accent.

Persoonlijke benadering

Uitzenden is mensenwerk. Zeker wanneer je te maken hebt met mensen die moeite hebben met het vinden van werk. Daarom staan wij voor een persoonlijke aanpak. U krijgt één contactpersoon, die samen met u gaat kijken waar u het beste tot uw recht komt. We zoeken ook voornamelijk bij organisaties en bedrijven die juist op zoek zijn naar kandidaten uit de doelgroepen waar wij ons op richten. En daar zijn er, mede door de stimuleringsmaatregelen van de overheid, steeds meer van. Wij weten die als geen ander te vinden. Want dat is wat wij doen. Dat is waar wij goed in zijn. Zogeheten ‘inclusieve werkgevers’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemende’ organisaties en bedrijven vinden waar u goed bij zou passen. Wij helpen u aan een fijne werkplek en hen aan een gemotiveerde, positieve kracht (u). Ook helpen wij werkgevers om gebruik te maken van die stimuleringsmaatregelen. Wellicht klinkt het gek, maar hiermee maken wij u als werknemer extra aantrekkelijk voor werkgevers.

Wij maken ook mensen zonder SROI status extra aantrekkelijk

Ook kandidaten zonder SROI status krijgen van ons een extra ‘stok achter de deur’ om binnen te komen. Als wij u kunnen plaatsen, dan krijgt uw nieuwe werkgever van ons kosteloos een Quickscan naar keuze. En die zijn voor elke organisatie handig. Hoe dit in zijn werk gaat, leggen we u uit wanneer u zich inschrijft.

Inschrijven

Bent u toe aan werk? En aan een uitzendbureau dat er voor u is? Vul dan snel onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Back To Top