Skip to content

Fris Uitzendbureau Alkmaar | Voor mensen die aan het werk willen

Fris Uitzendbureau Alkmaar helpt werkzoekenden snel en doeltreffend aan een baan.
Ben jij op zoek naar werk? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Ik wil zo snel mogelijk aan het werk!

Dat horen we graag. Kijk snel bij onze meest recente vacatures of schrijf je direct in!

Een frisse kijk op uitzendwerk

Uitzenden is voor ons meer dan alleen poppetjes plaatsen. Wij doen ons best om snel een goed beeld te krijgen van jou en jouw wensen. We vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat we veel mensen aan een baan helpen, maar ook dat we onze mensen aan de juiste baan helpen. Wij gaan voor die perfecte match. Want: jij blij, onze klant blij en… wij blij.

Fris Uitzendbureau Alkmaar legt focus op bouw & logistiek

Wij zijn een ‘breed’ uitzendbureau. Dat houdt eigenlijk in dat we elk bedrijf dat zich bij ons meldt, snel voorzien van goede, gemotiveerde mensen. Wel zijn we gespecialiseerd in de sectoren bouw en logistiek. De meeste mensen die wij aan een baan helpen, werken op de bouwplaats (bijvoorbeeld als metselaar of opperman), in een magazijn (heftruckchauffeur of orderpicker) of als chauffeur. We hebben ook vaak tal van andere functies beschikbaar, van schoonmaker tot baliemedewerker, maar we vinden het wel zo handig dat je een beeld hebt bij het soort werk dat we te bieden hebben.

Wil je weten welke functies wij op dit moment beschikbaar hebben? Kijk dan snel bij onze vacatures, of neem contact met ons op!

Maak een frisse start in een nieuwe functie!

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken, hebben wij altijd werk. Maak jij straks een frisse start op een nieuwe werkplek? Schrijf je dan snel in!

NEEM CONTACT OP
Back To Top