Skip to content

Fris Uitzendbureau Alkmaar – uitzenden | detachering | payrolling | werving & selectie

Fris Uitzendbureau Alkmaar ontzorgt u als ondernemer door u al het werk rond uw flexibele schil uit handen te nemen.

Uitzenden

Op korte termijn beschikken over goed personeel en niet gebonden zijn aan arbeids- overeenkomsten? En: wilt u graag alleen betalen voor daadwerkelijk gewerkte uren? Kies dan voor onze gemotiveerde uitzendkrachten.

Ik wil meer weten over uitzenden door Fris Uitzendbureau! →

Detachering

Bent u op zoek naar iets meer vastigheid in combinatie met flexibiliteit (ja, het kan!)? Wilt u een specialist zonder arbeidsrechtelijke risico’s? Laat ons de juiste professionals werven voor u. Wij nemen ze in dienst, u zet ze op detacheringsbasis aan het werk. Dit kan op projectbasis of contractbasis. Bevalt de kandidaat zo goed dat u deze uiteindelijk wilt overnemen? Dat kan.

Ik wil meer weten over detachering door Fris Uitzendbureau! →

Payrolling

Wilt u zelf uw mensen werven, maar toch profiteren van de voordelen van samenwerken met een uitzendbureau? Dan is payrolling door Fris Uitzendbureau een aantrekkelijke mogelijkheid. U werft de juiste kandidaat en plaatst die bij ons op de payroll. U stuurt de werknemer aan, wij zijn juridisch werkgever. Dit houdt in dat wij zorgen voor aanmeldingen, afdrachten, premies en al het bijhorende papierwerk, maar ook voor het beantwoorden van vragen, ziek- en betermeldingen, ontslag, betaling van loon, vakantiegeld- en dagen, pensioen, bijzonder verlof, zorgverlof, arbo, etc. U bespaart werk en vermijdt arbeidsrechtelijke risico’s.

Ik wil meer weten over payrolling door Fris Uitzendbureau! →

Werving & Selectie

Snel medewerkers aan uw organisatie binden? Laat Fris Uitzendbureau uw werving en selectie verzorgen. Wij zoeken voor u de juiste kandidaat voor die belangrijke functie. Die kandidaat komt direct bij u op de loonlijst. Wilt u graag een proeftijd? Begrijpelijk. In dat geval staat de medewerker de eerste maand bij ons op de payroll, waarna u hem of haar na die maand over kunt nemen. Zo kunt u in de praktijk ervaren of een kandidaat geschikt is, zonder dat u juridisch risico loopt.

Ik wil meer weten over werving & selectie door Fris Uitzendbureau! →

Ik wil zo snel mogelijk aan het werk!

Dat horen we graag. Kijk snel bij onze meest recente vacatures of schrijf je direct in!

Back To Top